Kursus Laman Web

Perisian Pembelajaran Canggih

Kursus Laman Web

Kursus Laman Web

Percaya atau tidak anda tidak perlu hadir seminar, bengkel atau kelas komputer yang jauh dan mahal untuk pelajari bagaimana hendak membuat dan mengubah suai laman web anda.

Kini dengan perisian Kursus Pembinaan Laman Web, segalanya dihujung jari anda. Tidak perlu minta bantuan orang lain. Tidak perlu mengharapkan ihsan dari sesiapa. Hanya muat-turun dan jalankan. Tidak ada yang lebih mudah dari itu.

Belajar di mana juga anda berada. Tidak perlu hadir bengkel, seminar, kelas. Komputer anda ini adalah segalanya yang anda perlu.

Contoh Kandungan Pelajaran Satu Bab Kursus

Contoh Kandungan Pelajaran Satu Bab Kursus

Perisian Kursus Laman Web ini dilengkapi dengan nota – nota penuh warna, video demonstrasi perisian, teknologi web dalaman yang canggih serta latihan dan ujian yang diperiksa secara automatik. Ianya bukan sebarang e-buku yang murahan. Ilmu yang anda akan peroleh dari perisian ini setanding atau lebih baik dari sebarang seminar, bengkel atau kelas IT berharga ratusan ringgit. Walau apa pun kami janjikan anda tidak akan dapat maklumat dan latihan seupama ini di mana – mana jua. Tunggu apa lagi, muat-turun sekarang.

Untuk muat-turun sekarang klik Muat-turun Kursus Laman Web.

 

Comments are closed