laman web percuma

Kursus Bina Website Percuma

Dijamin 100% PERCUMA!

Memperkenalkan pembina website paling mudah di dunia:

  • Bina website di mana jua, bila - bila masa.
  • Guna sebarang alatan dengan akses Internet
  • Tidak perlu download apa - apa
  • Tidak perlu isi borang pendaftaran
  • Tidak perlu maklumat pembayaran
  • Tidak perlu kepakaran atau pengalaman
  • Website indah dan professional dijamin SETIAP masa
  • 5 kali lebih laju dari sebarang pembina website lain
kursus bina website
Contoh Website Yang Boleh Anda Bina

Website Bisnes Professional PERCUMA

Kursus Bina Laman Web Percuma

Cara paling senang dan cepat meletakkan perniagaan anda di Internet.

Jika anda selalu menghendaki website untuk bisnes anda namun tidak berkesempatan mendapatkannya kerana kos yang dikenakan oleh syarikat pembina website terlalu tinggi atau masa yang diperlukan untuk mahir menggunakan perkhidmatan pembina website online terlalu panjang, anda harus cuba Kursus Bina Website COMPU Studies. Ianya adalah cara paling mudah dan cepat untuk membina website bisnes yang indah dan professional. Anda tidak perlu ada sebarang kemahiran. Dapatkan Kursus Bina Website hari ini. Ianya 100% PERCUMA. Ikut arahan di bawah untuk daftar

Bagaimana Pohon Kursus Bina Website Percuma

  • 1) Sentuh butang WhatsApp di bawah dan tekan Send dalam WhatsApp anda.
  • 2) Kami akan cipta akaun pembelajaran anda dan WhatsApp link kursus serta username/password anda.
  • 3) Anda boleh mula belajar dan bina website percuma anda.

Jawapan Kepada Soalan Yang Lazim Ditanya

Mengapa perlu WhatsApp? Apabila anda WhatsApp kami akan hantar link akaun pembelajaran kepada anda. Di lain kali anda boleh terus belajar dengan tekan link dalam WhatsApp anda. Tidak perlu cari di Google lagi.

Kenapa minta e-mel saya? Kursus kami bukan website biasa. Ianya website pembelajaran yang menyimpan rekod pembelajaran anda. Anda perlukan username/password untuk log masuk ke kursus anda. E-mel anda akan kami gunakan sebagai username.

Saya tidak selesa WhatsApp atau berikan e-mel saya. Permintaan maklumat ini selaras dengan Privacy Policy kami. Jika anda tidak selesa berikan maklumat ini, sila klik Back untuk ke laman berikutnya. Tanpa maklumat ini kami tidak boleh mendaftar anda sebagai pelajar kami.

55 Comments

  1. Tinggalkan komen anda di sini.

  2. kursus nih mantap… x sabar untuk step seterusnya…

  3. teknik yang digunakan sgt berkesan dan senang difahami kerana adanya demo untuk memudahkan pemahaman tentang teori yg diajar…sy excited utk meneruskan program ni hingga habisssssssss..

  4. Saya berpuashati dengan kursus yang baru saya lalui..saya ingin meneruskannya hingga habis sepenuhnya.

  5. very good effort. senang nak ajar student. semoga usaha saudara yang membina panduan kursus bina laman web ini di rahmati Allah dan dimurahkan rezeki. terima kasih banyak2.

  6. satu sistem pelajaran yang mudah berkesan. sangat berguna kepada yang ingin belajar dari peringkat asas. sya berminat untuk menambah ilmu sehingga mahir sebagai seorang pembina laman web yang berjaya dan professional melalui COMPU STUDIES

  7. Saya ingin buat web untuk jualan yang mudah. Web dari kursus ini mudah dibena dan saya berterima kasih pada tuan.

  8. Saya nak ucapkan berbanjyak terima kasih atas segala usaha yang dilakukan. Saya juga berasa amat puas hati dengan pembelajaran yang diberikan

  9. kursus ini sangat bagus dan senang difahami..saya ingin bertanya satu soalan,adakah selepas saya mengikuti kursus ini saya bole membuat perniagaan secara online?

  10. salam,sangat bagus untuk orang islam dimana ia me mudahkan kita dan akan menjadi golongan islam yg cyber.

  11. Terbuka kepada semua yang boleh membaca Bahasa Melayu. Tidak kira bangsa dan agama. Ikhlas dari kami untuk kebaikan semua.

  12. Terima kaseh memberi peluang untok mempelajari teknik membena laman web.

  13. memang banyak lah pahala yang beri ilmu nie secara percuma selagi manafaat pada semua 🙂 amat BERTERIMA KASIH!!!

  14. Norzihan Ahmad Torky

    Terima kasih.. moga mendapat pahala atas ilmu yg bermanfaat ini.

  15. Terima Kasih..semoga allah memberkati rezeki dan ilmu yg di kongsikan..

  16. Generally I don’t learn article on blogs, however I would like to say that
    this write-up very pressured me to try and do it! Your writing style
    has been amazed me. Thanks, quite great post.

  17. This piece of writing presents clear idea in favor of the new viewers of blogging,
    that actually how to do blogging.

  18. kalau saya dah beli domain dari syarikat lain mcm mana?

    • Kami ada perkhidmatan pembelian dan pendaftaran domain. Harga domain bergantung kepada nama dan istilah dalam domain. Jika domain anda ada nama dan istilah popular, ianya akan menjadi lebih mahal.

      Sila senaraikan domain – domain yang ingin dan daftar dan kami kemudian akan berikan sebut harganya.
      Sekian.
      Pengurus

  19. bagus2…sgt baik utk yg baru mula bisnes online

  20. Saya ingin mempelajari buat laman sehingga mahir dan terima kasih kepada comp studie yang mahu mengajar saya ingin.

  21. saya ingin belajar cara buat laman web sendiri

  22. Kenapa email sy belum dapat link dr pihak tuan

    • E-mel di hantar sekali sahaja kepada sesuatu e-mel itu. Kadangkala e-mel dimasukkan ke folder Spam. Sila periksa folder Spam anda. Jika masih tidak terima, sila hubungi kami dengan klik di sini.

  23. Saya ingin belajar membuat laman web untuk company saya

  24. adakah laman web percuma ini boleh digunakan sampai selama-lamanya atau tidak..dan bagaimana dengan yuran,kekal percuma selama-lamanya atau akan dikenakan bayaran kemudian.terima kasih

    • Laman web adalah percuma. Tidak akan dikenakan sebarang yuran. Perkataan “selama – lamanya” tidak harus digunakan kerana tidak ada manusia yang tahu perkara semacam itu.
      Pengurus

  25. Tuan, saya nak buat laman web yg boleh masukkan data tertentu..dan data tu boleh boleh dianalisa secara auto..bolehkah dipelajari daripada laman web tuan ini?

  26. Gambar memang bestlah sebagai salah satu cara terbaik

  27. MOHD ZAKARIA BIN MISWAN

    Saya ada mengambil kursus Website dan Blok dengan Compu Studies.
    Saya dah ada DVD yang dikirimkan oleh pihak tuan. Saya nak install kedalam computer saya dah tak boleh. Boleh tuan bantu saya mengatasi masalah ini.
    No. Pelajar: CS 115332

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =