Kursus dan Laman Web Percuma

Di laman anda boleh:-

  1. Memuat turun versi demo Kursus Laman Web dan Kursus Bina Blog secara percuma
  2. Bina laman web percuma anda

Anda boleh lakukan kedua – duanya tanpa sebarang bayaran atau syarat.

Anda hanya perlu log masuk menggunakan akaun Google, Yahoo atau Facebook anda dengan klik butang berkenaan di bawah. Tidak perlu buat sebarang pendaftaran baru. Mudah dan cepat. Log masuk sekarang.

Muat Turun Kursus dan Bina Laman Web dengan Percuma

Komen Anda

43 Comments

  1. Tinggalkan komen anda di sini.

  2. kursus nih mantap… x sabar untuk step seterusnya…

  3. teknik yang digunakan sgt berkesan dan senang difahami kerana adanya demo untuk memudahkan pemahaman tentang teori yg diajar…sy excited utk meneruskan program ni hingga habisssssssss..

  4. Saya berpuashati dengan kursus yang baru saya lalui..saya ingin meneruskannya hingga habis sepenuhnya.

  5. very good effort. senang nak ajar student. semoga usaha saudara yang membina panduan kursus bina laman web ini di rahmati Allah dan dimurahkan rezeki. terima kasih banyak2.

  6. satu sistem pelajaran yang mudah berkesan. sangat berguna kepada yang ingin belajar dari peringkat asas. sya berminat untuk menambah ilmu sehingga mahir sebagai seorang pembina laman web yang berjaya dan professional melalui COMPU STUDIES

  7. Saya ingin buat web untuk jualan yang mudah. Web dari kursus ini mudah dibena dan saya berterima kasih pada tuan.

  8. Saya nak ucapkan berbanjyak terima kasih atas segala usaha yang dilakukan. Saya juga berasa amat puas hati dengan pembelajaran yang diberikan

  9. kursus ini sangat bagus dan senang difahami..saya ingin bertanya satu soalan,adakah selepas saya mengikuti kursus ini saya bole membuat perniagaan secara online?

  10. salam,sangat bagus untuk orang islam dimana ia me mudahkan kita dan akan menjadi golongan islam yg cyber.

  11. Terbuka kepada semua yang boleh membaca Bahasa Melayu. Tidak kira bangsa dan agama. Ikhlas dari kami untuk kebaikan semua.

  12. Terima kaseh memberi peluang untok mempelajari teknik membena laman web.

  13. memang banyak lah pahala yang beri ilmu nie secara percuma selagi manafaat pada semua 🙂 amat BERTERIMA KASIH!!!

  14. Norzihan Ahmad Torky

    Terima kasih.. moga mendapat pahala atas ilmu yg bermanfaat ini.

  15. Terima Kasih..semoga allah memberkati rezeki dan ilmu yg di kongsikan..

  16. Generally I don’t learn article on blogs, however I would like to say that
    this write-up very pressured me to try and do it! Your writing style
    has been amazed me. Thanks, quite great post.

  17. This piece of writing presents clear idea in favor of the new viewers of blogging,
    that actually how to do blogging.

  18. kalau saya dah beli domain dari syarikat lain mcm mana?

    • Kami ada perkhidmatan pembelian dan pendaftaran domain. Harga domain bergantung kepada nama dan istilah dalam domain. Jika domain anda ada nama dan istilah popular, ianya akan menjadi lebih mahal.

      Sila senaraikan domain – domain yang ingin dan daftar dan kami kemudian akan berikan sebut harganya.
      Sekian.
      Pengurus

  19. bagus2…sgt baik utk yg baru mula bisnes online

  20. Saya ingin mempelajari buat laman sehingga mahir dan terima kasih kepada comp studie yang mahu mengajar saya ingin.

  21. saya ingin belajar cara buat laman web sendiri

  22. Kenapa email sy belum dapat link dr pihak tuan

    • E-mel di hantar sekali sahaja kepada sesuatu e-mel itu. Kadangkala e-mel dimasukkan ke folder Spam. Sila periksa folder Spam anda. Jika masih tidak terima, sila hubungi kami dengan klik di sini.

  23. Saya ingin belajar membuat laman web untuk company saya

  24. adakah laman web percuma ini boleh digunakan sampai selama-lamanya atau tidak..dan bagaimana dengan yuran,kekal percuma selama-lamanya atau akan dikenakan bayaran kemudian.terima kasih

    • Laman web adalah percuma. Tidak akan dikenakan sebarang yuran. Perkataan “selama – lamanya” tidak harus digunakan kerana tidak ada manusia yang tahu perkara semacam itu.
      Pengurus

  25. Tuan, saya nak buat laman web yg boleh masukkan data tertentu..dan data tu boleh boleh dianalisa secara auto..bolehkah dipelajari daripada laman web tuan ini?

  26. Gambar memang bestlah sebagai salah satu cara terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + 7 =